Reševanje podatkov

Obnovitev podatkov iz trdega diska (HDD), solid state diskov (SSD), USB ključkov, spominskih kartic,...

Profesionalna obnovitev podatkov je kompleksen proces reševanja podatkov, katerega ni mogoče rešiti na običajen način. Lahko se rešijo iz logičnih neizpravnih medijev, kot tudi iz fizično poškodovanih medijev. V tem procesu je najbolj pomembna varnost samih podatkov. Da je uspeh obnove podatkov uspešen je potrebno nenehno vlagati v nove tehnologije in znanja. Samo na tak način vam lahko v prihodnosti ponujamo profesionalno storitev reševanja podatkov.

Uspešno obnovimo podatke iz vseh modelov trdih in SSD diskov (Western Digital, Seagate, Toshiba, Samsung, Hitachi, Fujitsu, Quantum, Maxtor, IBM, Crucial, Adata, Intel, Sandisk, Silicon Power, ostali ...), RAID polja, iz osebnih/prenosnih računalnikov, osebnih/prenosnih računalnikov proizvajalca Apple, spominskih kartic, USB ključkov, iz vseh datotečnih sistemov NTFS, FAT16, FAT32, EXT2, EXT3, ext4, HFS...

CENIK: REŠEVANJE PODATKOV PO KATEGORIJAH

A
Kategorija vključuje vse logične napake, kot so izbrisani podatki, formatirani pogoni, izguba podatkov v primeru virusne okužbe, poškodovani podatki operacijskega sistema, itd
125 EUR

B

Kategorija se nanaša na fizične pomanjkljivosti, ki ne zahtevajo odpiranja pogona v čistem prostoru. Ta kategorija vključuje medije z nečitljivi sektorji (slabi/bad sektorji), medije z nedelujočo elektroniko in medije z poškodovanim firmwarom.
250 EUR

C

Kategorija vključuje najbolj resne fizične poškodbe, za katere je potrebno odpreti pogon v čistem prostoru. Ta kategorija vključuje medije z napako na bralno pisalnih glavah (trdi diski), medije z odpovedjo, in vse napake, ki zahtevajo daljši rok reševanja podatkov.
350 EUR

CENIK: URGENTNI ZAČETEK

Storitev diagnoza v sili pomeni takojšen začetek dela na mediju. Ima prednost pred drugimi dejavnostmi. Diagnoza v sili vključuje delo na mediju med delovnim časom pon-pet (8:00 - 16:00).
75 EUR

Storitev Non-stop vključuje diagnoze v sili do končnega okrevanja podatkov ne glede delovnega časa (ponoči, vikendi, prazniki, ...).
150 EUR

Storitev standardna diagnostika, se ne zaračuna in traja v povprečju 2 -3 delovnih dni.

Cene veljajo samo v primeru za vse uspešno rešene podatke iz medijev, ne glede na količino in vrsto datotečnega sistema.

Cene ne vključujejo DDV-ja, ki znaša 22% ter morebitnih rezervnih delov porabljenih za obnovo podatkov.